Sommercamp 2014

Trondheim Judokwai inviterer alle i klubben til Sommercamp på Skjerdingen Høyfjellshotell siste uka før skolen starter til høsten. 12.-16. august braker det løs.

Sommercamp på Skjerdingen kan beskrives med ord som artig, lærerikt, alternativt, avslappende, treningsrikt, sosialt, komfortabelt, judo, svømmebasseng, Mesternes Mester, inkluderende, slitsomt, minnerikt og totalt verdt det!

Vi kan i år skilte med trenere av høy kvalitet. Johnny Roaldseth og Anders Dahlin vil lede treningene og lære bort nyttig judokunnskap.

Sommercamp 2014 vil finne sted på Skjerdingen Høyfjellshotell (se mer informasjon påwww.skjerdingen.no) i Ringebu Kommune i Oppland, midt mellom Trondheim og Oslo. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ca 800 m.o.h og har 130 sengeplasser. 


Som dere kan lese av de utfyllende dokumentene henvender vi oss til alle som er involvert i judo i en eller annen grad. Både de konkurranseutøverne, de som liker judo fordi det er gøy, trenerne og familiene til utøverne.


Påmelding (både utøvere og eventuelle foreldre) gjøres på lista i hallen
Sommercamp 2014 Reklameposter- INFO TJK.doc
Sommercamp 2014- Info TJK.doc
Sommercamp 2014- Paintball.doc
Norrcup i Østersund

10. mai skal vi til Østersund for å delta på Norrcup. Vi tar toget på fredagen og drar hjem på søndagen. Etter stevnet på lørdagen drar vi ut for å spise og gjør noe sosialt sammen. Vi var der i fjor og hadde en kjempebra tur. Referat ligger under. Dette er et stevne som har litt lavere nivå enn Norgescupen og anbefales spesielt for våre barn og ungdomsutøvere. Dette tilsvarer Sundsvallturen som vi har i desember, bare enklere, billigere og mer komfortabelt. Vi satser på å ligge på et flott vandrehjem rett ved siden av hallen. Så om noen utøvere ønsker å ha med foreldre trenger ikke disse å bruke dårlig rygg som unnskyldning.  Påmelding (både utøvere og eventuelle foreldre) gjøres ved hjelp av lista i hallen

Norrcup i Østersund-referat.doc
norrcup.doc
www.aktiweb.no